En Moda Perde Modelleri

En Moda Perde Modelleri

İşlevsellikleri ile iş yerlerinin, estetik görünümü ile evlerin en önemli aksesuarları arasında bulunan perde modeller, birbirinden farklı seçenekleri ile mekanların, görsel açıdan çok daha güzel görünmesine yardımcı oluyor. Birbirinden farklı renk ve model seçenekleri ile her tarza hitap eden modeller, klasikten avangarda, spordan retroya kadar onlarca seçeneğe sahip. Perde modelleri arasından tercihte bulunanlar farklı seçeneklerle mekanların bambaşka bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Yılın en moda perde modelleri arasında bulunan pile perde modellerinden parçalı tül seçeneklerine kadar hayalinize en uygun olan tarzı yakalamanız an meselesi.


En Moda Perde Modelleri Arasından En Çok Tercih Edilenler

Moda perde seçenekleri arasından en çok talep gören modeller pile perde seçenekleri oluyor. Klasik bir görünüme sahip olan pileli modeller klasik şıklıktan vazgeçmeyen ve zamansız bir görsel yakalamak isteyenlerin öncelikli tercihi oluyor. Pilesi daha az olan modellerde daha çağdaş ve modern bir görünüm sergilediği için modern kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Pileli modeller şık bir görünüm elde etmek için kullanıldığından daha çok çalışma odası, salon ve oturma odası gibi alanlarda tercih edilirler.

Kruvaze Perde Modelleri ve Spor Perde Seçenekleri

Kruvaze perde modelleri camların iki yanında, simetrik bir görünüm elde etmek için kullanılırlar. Genellikle büyük camlı pencerelerde hoş duran bu modeller istenilen modele girebildiği için tercih edilirler. Genellikle tül perdeler ile birlikte kullanılan stor perdeler, güneşi kesmek için ideal ve uygun maliyetli bir seçenektir. Zebra desenli olan modeller hem tül hem de güneşlik görevi gördüğü için tek başına da kullanılabilir. Pile perde modellerinden çok daha spor bir görünüme sahip olan bu modeller daha çok çocuk odaları ve mutfak gibi alanlarda kullanılır.


Cam İçine Monte Edilen Perdeler

Çocuk odaları, ocağın yakın olduğu alanlar ve banyo camları gibi sabit kalması gereken alanlarda kullanılan briz perde modelleri camın içine monte edilir. Genellikle tek çubuk veya iki çubuk arasına sabitlenen bu perde modellerinde daha çok işlevsellik ön plandadır. Dikey perde çeşitleri ise daha çok iş yerleri ve ofis içinde kullanılır. Genellikle tek yöne hareket eden bu perdeleri jaluzi perdeler takip eder. Temizlemesi oldukça kolay olan jaluzi perdeler metalden, ahşaptan veya pleksiden yapılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*